Despre noi

Peste 10 ani de invenții revoluționare. Premii de excelență la nivel internațional. Cei mai avizați specialiști în dezvoltare tehnologică. Suntem DBV Research și îți vom schimba viața. La propriu.

Ca generatori de informație tehnică brevetabilă, prin DBV Research oferim servicii pentru management de inovare de cea mai înaltă calitate.

Misiunea noastră este să contribuim la evoluția mondială a științei pas cu pas, pornind de la evaluare, protejare și consultanță și până la execuție de proiecte și prototipuri inovatoare. Cu o bogată brevetotecă personală, am reușit să devenim, de-a lungul anilor, adevărați experți în tot ceea privește cercetarea aplicativă.

Încă din 1993 furnizăm soluții tehnice unice cu o viziune globală asupra fiecărui proiect în parte. Pe lângă faptul că suntem renumiți pentru participarea cu teme de cercetare-inovare proprii la licitații naționale, ne-am făcut remarcați și la numeroase saloane de inventică de peste hotare. Doar un exemplu ar fi Salonul Internațional de Inventică de la Geneva, unde ne-am câștigat notorietatea prin obținerea a două medalii de aur și a uneia de argint în cadrul ediției din 1998. Pe plan local, suntem recunoscuți de Ministerul Cercetării și Dezvoltării, cu o titulatură pe care am dobândit-o în 1995.

Portofoliul nostru acoperă o paletă largă de domenii de activitate, printre care amintim industriile auto, transporturi, nautică, agricultură, construcții și valorificarea energiei și a resurselor naturale.

Pentru mai multe detalii despre inventiile patentate in curs de comercializare, va invitam sa ne vizitati www.dbv-research.ro