Despre Trivol

Trivol este un container extensibil capabil sa multiplice de doua ori suprafata utila prin extindere simetrica. Containerul Trivol reprezinta solutia ideala pentru spatii comerciale, locuinte modulare, aplicatii militare, medicale, în cazul calamitatilor naturale sau pentru desfasurarea activitatilor turistice, culturale sau educationale. Cu costuri reduse, timp de instalare record, relocare rapida si structura ultrarezistenta, Trivol reprezinta punctul de pornire pentru numeroase idei de proiecte si afaceri.

Descopera cum un container si doua volume îti ofera infinite posibilitati!

Descriere

Containerul expandabil dezvoltat de DBV Research,Trivol poate fi utilizat ca locuinta modulara cu confort standard în diverse situatii, cum ar fi organizarea unei lucrari de constructii, cazarea pe santier sau chiar camin provizioriu pe perioada ridicarii unei case. Posibilitatile sunt infinite!.

Capacitatea de a-si multiplica de doua ori suprafata prin extindere simetrica, costurile scazute, timpul record de instalare, relocarea rapida si structura rezistenta , fac din acest container un punct de pornire pentru numeroase proiecte si idei de afaceri.

Containerul expandabil poate fi amplasat oriunde , iar orice teren devine o amplasare posibila pentru o afacere de succes.

Mai mult decât atât, nu exista constrângerea de a folosi un singur loc pentru dezvoltarea activitatilor. Daca relocarea reprezinta urmatorul pas, containerul se poate transporta la fel de simplu prin tractare sau remorcare.

Întâi de toate, Trivol poate servi ca spatiu comercial pentru servicii de orice natura. De la fast-food-uri, cafenele, farmacii sau orice fel de magazin si pâna la spatii pentru gazduirea activitatilor turistice, culturale, sau educationale, Trivol are misiunea de a se plia dupa piata cu usurinta.

De asemenea, Trivol prezinta avantajul unui timp de extindere-pliere record; containerul se monteaza în doar un minut minut, prin extindere manuala sau electromecanica.Cu o structura metalica autoportanta, închisa cu pereti, podele si tavan din ispoan si dotata cu geamuri termopan, Trivol are un ridicat potential de sustinere a greutatii si asigura rezistenta si durabilitate chiar si în cele mai nefavorabile conditii meteorologice.

Din punct de vedere financiar, Trivol prezinta o oferta de nerefuzat. Raportat la alte containere extensibile cu dotari similare de pe piata europeana, pretul nostru de vânzare este mai mic cu cel putin 50%. Cu asemenea costuri reduse, nu mai exista grija spatiului pentru desfasurarea activitatilor si te poti concentra mai bine asupra celorlalte investitii necesare proiectul tau.